onsdag 1 november 2017

En tur på Biblioteksgatan där H&M-koncepten samlas.

Efter att kursen i H&M legat ganska stabilt en tid kom igår och idag en svidande nedgång. Den 13 november handlas H&M utan rätt till utdelning så kanske kommer en kortsiktig återhämtning inom kort?

Hur som helst vill jag skicka lite pepp till mina luttrade H&M-systrar och H&M-bröder där ute. Jag har tagit en promenad längs Biblioteksgatan och kan meddela att i alla fall där växer H&M så det knakar. Ska man växa med fysiska butiker är det här rätt läge!

Om vi börjar vid Stureplan så ligger numera en alldeles nyöppnad H&M Home precis där gatan slutar. Toppläge intill Stureplan får man säga. Butiken har två plan och här säljs allt från prydnadssaker och textilier till vackra väldoftande blombuketter. Sida vid sida ligger & Other Stories som legat där sedan tidigare. Mer spännande är att nästa grannbutik blir Arket som man just nu bygger om för. En stor skylt med texten ARKET.COM täcker byggarbetsplatsen. Allt är klart till våren 2018.

Går vi vidare en bit mot Norrmalmstorg har vi sedan länge butiken COS i två plan och väl framme på Norrmalmstorg ligger H&M Man som måste vara en av deras största H&M-butiker trots att det bara säljs herrkläder där. Sortimentet är också bredare och här finns mer av H&M Premium Quality för den som vill betala lite mer.

Varsågoda nu och njut av bilderna nu när kursen rasar. :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar