lördag 6 januari 2018

Så mottogs julklapparna från min portfölj!

Innan jul skrev jag ett inlägg om julklappstips från min portfölj. Jag snörde ihop en liten säck med klappar från Arket, COS, Apotek Hjärtat, H&M och Clas Ohlson. Nu tänkte jag passa på att berätta hur klapparna togs emot.

Till min sambo köpte jag bland annat lite köksgrejer från Arket. En osthyvel av märket Björklund blev succé. Den används nu dagligen och återfanns därför i diskmaskinen när jag var på fotojakt.Min sambo fick även två produkter från LCC som är Isabella Löwengrips märke. Dessa köpte jag på Apotek hjärtat. Det var en ansiktskräm och en gelbaserad rakolja. Hon har pratat särskilt gott om rakoljan som hon inte visste fanns i sådan konsistens. Jag tror faktiskt att hon helt kommer att gå över till Isabellas rakgel.Mina föräldrar fick varsina sofshelljackor från H&M. De fick även en fin necessär i skinn av märket H&M Premium Quality. Necessären verkar vara slutsåld så jag är glad att jag hann köpa den. Har förresten en egen också.

Min sambos syster fick ett shakerset från Clas Ohlson. Hon verkade uppriktigt glad och jag ser fram emot goda drinkar nästa gång vi hälsar på henne.

En brödrost från Clas Ohlson blev också en lyckad julklapp. Den var till hushållet så jag får själv njuta av den dagligen. Den brödrost vi hade innan var riktigt skabbig. Kolla in den på bilden nedan!


Slutligen gav jag min son en slant som jag så småningom ska hjälpa honom att köpa lite aktier för. Det får väl ses som den allra bästa julklappen? Beroende på hur det går förstås. :)

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt roligt att läsa om dina nischade julklappar! Jag själv sponsrade mitt ICA-innehav när jag handlade grejer för att göra egen senap till papap. I övrigt var det dåligt med nisch det här året, bättring på den fronten med andra ord!

    //Humankapitalisten

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag sponsrade också Ica med en jättefin stenmortel. :)

    SvaraRadera