tisdag 13 mars 2018

Enkla pengar i förrådet!

I helgen tog jag och min sambo tag i att rensa vårt överfulla förråd. Att ägna en lördag förmiddag till att rensa ett källarförråd är verkligen inget jag har sett fram emot. Nu är det dock så att jag kör min snålmånad då jag lever extra snålt, och för att min plan ska lyckas skulle det kännas skönt med lite extrapengar. Varenda krona kommer att behövas om jag ska klara snålmånaden.

Potentiella försäljningar på Tradera och Blocket blev alltså den morot jag behövde. När förrådet väl var rensat kunde jag konstatera två saker. Vi behöver göra en till rensning och jag har fått ihop 12 auktionsobjekt.

Söndagkväll ägnades åt att lägga ut annonser på Tradera. Alltifrån gamla radioapparater till prydnassaker. Jag har redan två bud och är nu uppe i 185 kronor. Jag hoppas på att åtminstone få några hundralappar för mina gamla saker. Det är nästan lika spännande att kolla hur försäljningarna går på tradera som att kolla börsen.

Visst kan det vara bökigt att skicka paket, men det är ju också roligt då pengarna går till livsprojektet. Att köpa tillbaka sin tid!

2 kommentarer:

  1. Traderaauktioner är som att följa sin aktie med 0 kr i genomsnittligt anskaffningsvärde där kursen bara kan gå upp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, sant! Rusade till appen i morse när jag vaknade. Tyvärr inga nya bud över natten. :)

      Radera